J Hansson Förvaltning AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och J Hansson Förvaltning AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och J Hansson Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för J Hansson Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

J Hansson Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som J Hansson Förvaltning AB ska trivas.

J Hansson Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning med värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J Hansson Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är J Hansson Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med J Hansson Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7125461.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med J Hansson Förvaltning AB är Hansson, Jonas Alexander som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Nicklas André som är född 1987 och har titeln Suppleant, Danielson, Per Einar som är född 1957 och har titeln Revisor, Danielson Sverige Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

J Hansson Förvaltning AB har 556699-4090 som sitt organisationsnummer.