LCK Special Wear AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import och försäljning av profil- och yrkeskläder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LCK Special Wear AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är LCK Special Wear AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 2006-03-15 så skapades LCK Special Wear AB och företaget är har F-skattsedel LCK Special Wear AB har haft det sedan 2006-05-04.

LCK Special Wear AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-04

556699-5428 är organisationsnummret för företaget som finns i Hässleholm.

Just nu är LCK Special Wear AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med LCK Special Wear AB så går det att nå dem via telefon på 0451-31387 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom LCK Special Wear AB är Johansson, John Krister som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ljung, Lars-Åke Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Tommy Krister som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .