Formel Lator AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva utbildning och processoptimering jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Formel Lator AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Formel Lator AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 2006-05-04 så skapades Formel Lator AB och verksamheten är har F-skattsedel Formel Lator AB har haft det sedan 2006-08-01.

Formel Lator AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-31

556703-2403 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Formel Lator AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Formel Lator AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Formel Lator AB är Christiansson, Karl Marcus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansson, Anna Camilla som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .