Göinge Bygg i Hässleholm AB

Skåne län

Information

Göinge Bygg i Hässleholm AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Göinge Bygg i Hässleholm AB finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Göinge Bygg i Hässleholm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Göinge Bygg i Hässleholm AB har haft sedan 2006-06-22. Göinge Bygg i Hässleholm AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Göinge Bygg i Hässleholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-383880.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Göinge Bygg i Hässleholm AB Privat, ej börsnoterat.

Göinge Bygg i Hässleholm AB har idag 556704-5066 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Bo Yngve Roger -Svensson, Bodil Anette är den som för stunden ansvarar för Göinge Bygg i Hässleholm AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggnadsverksamhet såsom byggproduktion av hus för bostäder och kommersiella lokaler, projektering, markarbeten samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Göinge Bygg i Hässleholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Bo Yngve Roger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Lars Roger Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bodil Anette som är född 1952 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunn Cecilia som är född 1971 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, Nilsson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .