Sösdala Blomsterhandel AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Sösdala Blomsterhandel AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sösdala Blomsterhandel AB är ett av dem. Statusen för Sösdala Blomsterhandel AB är att Bolaget är aktivt.

Sösdala Blomsterhandel AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-16. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Sösdala Blomsterhandel AB ska trivas.

Sösdala Blomsterhandel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva egna odlingar samt handel med blommor och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sösdala Blomsterhandel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Sösdala Blomsterhandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Sösdala Blomsterhandel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-60036.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sösdala Blomsterhandel AB är Olsson, Eva Pierina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Elin Christina Cecilia som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Burgess, Graham Paul som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svensson, Per Axel Fredrik som är född 1982 och har titeln Suppleant, Ek, Ingrid Susanne som är född 1957 och har titeln Revisor, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln RevisorssuppleantCederblads Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sösdala Blomsterhandel AB har 556712-9803 som sitt organisationsnummer.