Trailereffekter AB

Skåne län

Information

Trailereffekter AB är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Trailereffekter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Hans Gunder som är född 1949 och har titeln VD, Nilsson, Hans Gunder som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Stöhr, Paul Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ringström, Louise Gerd Elisabeth som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Widerstrand, Bo Tom Bertil som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Trailereffekter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Trailereffekter AB på telefon 0451-42300.

Bolaget skall bedriva agentur och försäljning av komponenter och tjänster främst inom fordonsområdet samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trailereffekter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Trailereffekter AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Trailereffekter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-30 och Trailereffekter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trailereffekter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Nilsson, Hans Gunder -Stöhr, Paul Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Trailereffekter AB har 556713-6923 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.