Hässleholms Kontorsfastighet AB

Skåne län

Information

Hässleholms Kontorsfastighet AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Hässleholms Kontorsfastighet AB finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hässleholms Kontorsfastighet AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hässleholms Kontorsfastighet AB har haft sedan 2007-06-28. Hässleholms Kontorsfastighet AB har funnits sedan och 2007-06-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hässleholms Kontorsfastighet AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vattug. 8, 281 31, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5240280.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hässleholms Kontorsfastighet AB Privat, ej börsnoterat.

Hässleholms Kontorsfastighet AB har idag 556725-2381 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hässleholms Kontorsfastighet AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Hässleholms Kontorsfastighet AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Lars Christian Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomdahl, Marcus Rickard Andreas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .