Finjasjö Fastigheter AB

Skåne län

Information

Finjasjö Fastigheter AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Finjasjö Fastigheter AB finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Finjasjö Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Finjasjö Fastigheter AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Finjasjö Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-383880.

Hässleholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Finjasjö Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Finjasjö Fastigheter AB har idag 556729-6180 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Finjasjö Fastigheter AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter och värdehandlingar och därmed förenlig verksamhet.

I Finjasjö Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Bo Yngve Roger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Roger Christian som är född 1971 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .