Iceheat Glazing AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är entreprenadverksamhet i byggbranschen, förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Iceheat Glazing AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Iceheat Glazing AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 2007-06-27 så skapades Iceheat Glazing AB och bolaget är har F-skattsedel Iceheat Glazing AB har haft det sedan 2007-07-30.

Iceheat Glazing AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556732-7209 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Iceheat Glazing AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Iceheat Glazing AB så går det att nå dem via telefon på 073-1817557 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Iceheat Glazing AB är Farajallah, Rami Kamal Faraj som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Isinger, Nils Peter Jonas som är född 1983 och har titeln Suppleant, Tillström, Per Olof som är född 1975 och har titeln Revisor, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .