LINIMA AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns LINIMA AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hässleholm här finns det många olika Aktiebolag. LINIMA AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hässleholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

LINIMA AB är momsregistrerat sedan2007-10-11 och har organisationsnummer 556734-8155.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till LINIMA AB på följande adress Första Avenyen 7 B, 281 31, Hässleholm.

LINIMA AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-10-11.

I LINIMA AB så sitter följande personer i styrelsen: , Erlandsson, Ethel Florence Marianne som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva personaluthyrningsverksamhet och rekrytering av anställd personal. Frisörverksamhet inkl varuförsäljning. Försäljning av konsumentvaror såsom elektronik inkl datorer telefoner tv, assocearer, fotoutrustning, 2 4-hjulingar såsom cyklar mopeder motorcyklar båtar, möbler, husgeråd, värme sanitetsbranschen, byggverksamhet, verktyg, fastigheter, resor samt därmed förenlig verksamhet.