Revisionsfirman Peter Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva yrkesmässigt revisionsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten skall vara förenlig med en auktoriserad revisors yrkesutövning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Revisionsfirman Peter Nilsson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Revisionsfirman Peter Nilsson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 2007-08-23 så skapades Revisionsfirman Peter Nilsson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Revisionsfirman Peter Nilsson Aktiebolag har haft det sedan 2007-11-29.

Revisionsfirman Peter Nilsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-29

556736-3378 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Revisionsfirman Peter Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Revisionsfirman Peter Nilsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-384676 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Revisionsfirman Peter Nilsson Aktiebolag är Nilsson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ahlberg, Lena Charlotte Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .