C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB

Skåne län

Information

C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-10-18.

C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-09-19. Men sedan 2007-10-18 så har C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rönng. 5, 280 20, Bjärnum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5821581.

Hässleholm arbetar för att företag som C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva åkeri jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB och det är följande personer, Andersson, Lars Christian som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ewa Charlotte Emilia som är född 1991 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för C Anderssons Åkeri i Bjärnum AB är 556738-4085.