Björks Fotklinik/Sparvdata

Skåne län

Information

Björks Fotklinik/Sparvdata hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Björks Fotklinik/Sparvdata finns. I Hässleholm så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Björks Fotklinik/Sparvdata tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Björks Fotklinik/Sparvdata har haft sedan 1994-01-01. Björks Fotklinik/Sparvdata har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Björks Fotklinik/Sparvdata så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Björks Fotklinik/Sparvdata har idag 560914-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Björks Fotklinik/Sparvdata

Fotvårds- och skrivbyråverksamhet

I Björks Fotklinik/Sparvdata så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björk, Sven Roger som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .