Kronsells Skogsentreprenad

Skåne län

Information

570712-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kronsells Skogsentreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kronsells Skogsentreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Kronsells Skogsentreprenad finns i.

Kronsells Skogsentreprenad har varit registrerat sedan 1995-05-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kronsells Skogsentreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kronsells Skogsentreprenad är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Kronsells Skogsentreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kronsells Skogsentreprenad så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Utkörning av timmer med bandgående maskin.

Det finns olika personer som har en koppling med Kronsells Skogsentreprenad och det är Kronsell, Rolf Sture som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,