Hässleholm elektronik service

Skåne län

Information

570806-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hässleholm elektronik service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hässleholm elektronik service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Hässleholm elektronik service finns i.

Hässleholm elektronik service har varit registrerat sedan 2002-05-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hässleholm elektronik service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-06.

Hässleholm elektronik service är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Hässleholm elektronik service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hässleholm elektronik service så kan ni göra det på telefon genom 0451-10061 eller genom brev på följande adress:

Reparation av hemelektronik apparater (video-TV-HiFi) samt försäljning av begagnat och nya produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hässleholm elektronik service och det är Hussein, Jaoudat som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,