Bo Johansson Skogsservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Bo Johansson Skogsservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bo Johansson Skogsservice är ett av dem. Statusen för Bo Johansson Skogsservice är att Bolaget är aktivt.

Bo Johansson Skogsservice är ett Enskild firma och skapades 1996-04-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Bo Johansson Skogsservice ska trivas.

Bo Johansson Skogsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skogsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Johansson Skogsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bo Johansson Skogsservice och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Bo Johansson Skogsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-60115.

.

De som är på något sätt har med Bo Johansson Skogsservice är Johansson, Arne Bo-Göran som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bo Johansson Skogsservice har 570905-XXXX som sitt organisationsnummer.