Clyde Information Systems

Skåne län

Information

Clyde Information Systems är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Clyde Information Systems finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Clyde Information Systems är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Clyde Information Systems som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-11-25. Men sedan 1998-01-01 så har Clyde Information Systems varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Clyde Information Systems så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-203158.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som Clyde Information Systems ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Clyde Information Systems. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Projektledning. Projektering, installation och systemintegrering av företrädesvis multimediala informationsstrukturer och informationssystem såsom konstruktion av datorsystem, videoproduktion, telefonlarm och tonsvar.

Firmatecknare för Clyde Information Systems är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Clyde Information Systems och det är följande personer, Blad, Nils Åke Ingvar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Clyde Information Systems är 571130-XXXX.