JH-Konstruktioner

Skåne län

Information

580518-XXXX är organisationsnummer för bolaget JH-Konstruktioner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JH-Konstruktioner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som JH-Konstruktioner finns i.

JH-Konstruktioner har varit registrerat sedan 1991-03-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för JH-Konstruktioner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

JH-Konstruktioner är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för JH-Konstruktioner är följande:

Vill ni komma i kontakt med JH-Konstruktioner så kan ni göra det på telefon genom 0451-51112 eller genom brev på följande adress:

Konstruktions- och ritarbete samt konsultverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med JH-Konstruktioner och det är Håkansson, Hans Peter Jörgen som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,