Rosenbergs Maskin & Smide

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Rosenbergs Maskin & Smide är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Rosenbergs Maskin & Smide är ett av dem. Statusen för Rosenbergs Maskin & Smide är att Bolaget är aktivt.

Rosenbergs Maskin & Smide är ett Enskild firma och skapades 1984-07-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rosenbergs Maskin & Smide ska trivas.

Rosenbergs Maskin & Smide är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Transport av timmer samt smides- och reparationsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rosenbergs Maskin & Smide är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Rosenbergs Maskin & Smide och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Rosenbergs Maskin & Smide så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Rosenbergs Maskin & Smide är Rosenberg, Björn Rolf Mikael som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rosenbergs Maskin & Smide har 580618-XXXX som sitt organisationsnummer.