Ekkehard Neumann

Skåne län

Information

580624-XXXX är organisationsnummer för företaget Ekkehard Neumann. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekkehard Neumann är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Ekkehard Neumann finns i.

Ekkehard Neumann har varit registrerat sedan 1994-08-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekkehard Neumann så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ekkehard Neumann är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Ekkehard Neumann är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekkehard Neumann så kan ni göra det på telefon genom 0451-23344 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av fritidshus, personlig träning och massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekkehard Neumann och det är Neumann, Ekkehard Rüdiger som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,