Kristianstad Idé-Reklam

Skåne län

Information

591014-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kristianstad Idé-Reklam. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kristianstad Idé-Reklam är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Kristianstad Idé-Reklam finns i.

Kristianstad Idé-Reklam har varit registrerat sedan 1992-09-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kristianstad Idé-Reklam så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Kristianstad Idé-Reklam är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Kristianstad Idé-Reklam är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kristianstad Idé-Reklam så kan ni göra det på telefon genom 0451-387440 eller genom brev på följande adress:

Produktion och försäljning av reklamartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med Kristianstad Idé-Reklam och det är Stattin, Per David som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,