Hästveda Svet o Maskinservice

Skåne län

Information

591027-XXXX är organisationsnummer för företaget Hästveda Svet o Maskinservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hästveda Svet o Maskinservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Hästveda Svet o Maskinservice finns i.

Hästveda Svet o Maskinservice har varit registrerat sedan 2000-10-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hästveda Svet o Maskinservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Hästveda Svet o Maskinservice är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Hästveda Svet o Maskinservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hästveda Svet o Maskinservice så kan ni göra det på telefon genom 0451-14007 eller genom brev på följande adress:

Service och underhåll av verkstadsindustri med inriktning mot el- och svetsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Hästveda Svet o Maskinservice och det är Svensson, Mats Stefan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,