Ola's Åkeri

Skåne län

Information

591220-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ola's Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ola's Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Ola's Åkeri finns i.

Ola's Åkeri har varit registrerat sedan 1993-05-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ola's Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Ola's Åkeri är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Ola's Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ola's Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0451-32237 eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse samt handel med bilar och maskiner

Det finns olika personer som har en koppling med Ola's Åkeri och det är Andersson, Jan Ola Enar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,